tiistai 1. tammikuuta 2013

Lupauksia

Vuoden vaihde kului Janin siskon ja tämän poikaystävän luona tuolla vähän korvemmassa. Mukana oli myös Janin veli. Ammuttiin raketteja, valettiin tinaa, saunottiin ja pelattiin lautapeliä. Muumilimpparia, sipsejä ja nakkeja. Mukava aatto siis oli. 



Tässä on mun tina, joka näytti joko lehmältä tai parsakaalilta varjosta, riippuu miten päin katsoi. 

Minulla ei ollut vuodelle 2012 mitään lupauksia, joten ajattelin lupailla tänä vuonna asioita ihan senkin edestä. 

Lupaus nro1 on saada kanditaatintutkielma valmiiksi. En ole nyt oikein löytänyt suurta intoa sen suhteen, mutta tästäpä se puurtaminen on hyvä aloittaa melkoisen puhtaalta pöydältä. 

Lupaus nro2 on pikemminkin haaste, nimittäin se kevään liikuntahaaste. Ja sitten myös kesän liikuntahaaste. Ja syksyn. Eli yhteensä 180 liikuntapäivää. Se kuulostaa aika hurjalta, mutta teen parhaani.

Lupaus nro3 liittyy edelliseen. Joulukuussa 2013 jaksan vetää leuan suorilta käsin. Ylipäätään haluan kiinteyttää vartaloa ja kasvattaa lihaksia, jolloin saan fyysistä voimaa. Olisi kiva, jos kunto muutenkin paranisi.

Lupaus nro4 on myöskin haaste, jonka bongasin viime vuonna jostain toisesta blogista: Katson 50 elokuvaa. Kuulostaa äkkiseltään helpolta, sillä katson aika paljon leffoja, mutta tämä vuosi saa näyttää, katsonko niitä tosiaan niin paljon kuin luulen.

Viimeinen lupaukseni, lupaus nro5, onkin sitten kaikkein haastavin, enkä oikein vielä tiedä miten sen suoritan. Haluan nimittäin olla tyytyväisempi itseeni, ja järkevöittää pääni sisäisen ajatuksen siitä, miltä ihmisen tulee näyttää. Etsiskelin tässä juuri itselleni ns. motivaatiokuvaa 3 lupauksen avuksi, ja huomasin, ettei mikään kelvannut. Näin kaikissa vain vikoja. Ei ihme, että oma peilikuva kammottaa. Löysin yhden kuvan, joka näytti aluksi ihan hyvältä, mutta kun katsoin tarkemmin naisen reisiä ja vyötäröä, huomasin, että ne olivat aika "epätasaiset" siitä, miten paljon niitä oli kavennettu jollain kuvanmuokkausohjelmalla. Huoh. Olen hyvä esimerkki ihmisestä, jonka mielen media on pilannut. Koetan siis tyytyä siihen millainen minun vartaloni nyt vain sattuu olemaan. Sellainen löllö pötkylä. Alan ystävystyä sen kanssa, ja samalla olen varmasti parempi tyttöystävä Janille, kun en kokoajan hauku itseäni. 

Näillä mennään. Katsotaan miten onnistuu. 4 ensimmäistä on siitä helppoja, että ne ovat niin konkreettisia, että tiedän tasan tarkkaan milloin olen ne toteuttanut. 

2 kommenttia:

  1. hyviä lupauksia kaikki! kolmonen on meillä aikalailla sama, tuetaan siis toisiamme :-)

    VastaaPoista